Skip to content
maria-restaurant-history-meet-1
maria-restaurant-our-menu-1

Το Maria’s Restaurant ιδρύθηκε το 1984 σε ένα από τα πιο φημισμένα παραθαλάσσια μέρη της Ελλάδας το  Τολό Αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση με πείρα και μεράκι στη μαγειρική τέχνη.

Η μαγεία αρχίζει….

Το πάθος και η αγάπη για την μαγειρική οδήγησαν δυο ανθρώπους τον κύριο Βασίλη και την σύζυγο του Μαρία να ανοίξουν ένα από τα πρώτα οικογενειακά εστιατόρια στο Τολό. Σμίγοντας τις εμπειρίες της παραδοσιακής και ευρωπαϊκής κουζίνας άρχισαν να δημιουργούν πρωτότυπες γεύσεις  κάνοντας μοναδικούς συνδυασμούς και προσφέροντας φαγητό για όλα τα γούστα.

Ελάτε να δοκιμάσετε. Το πάθος και η αγάπη για το μαγείρεμα δεν σταμάτησε ποτέ εδώ στο Maria’s Restaurant και συνεχίζεται από την κόρη τους, την CHEF Νικολέτα, ακόμη και σήμερα.

Βασίλης Ταλαγάνης
Ο πατέρας

Μαρία Ταλαγάνη
Greek Cooker

eygenia-marias-restaurant-tolo

Τζένη Ταλαγάνη
Bussiness Manager

Νικόλ Ταλαγάνι
Executive Chef

Ο Βασίλης ήταν ο ενορχηστρωτής πίσω από αυτό που συνέβαινε στην κουζίνα. Από τη μακρά καριέρα του ως σεφ πήρε όλες τις γνώσεις και τις έκανε γεύσεις στο Marias Restaurant και όλα άρχισαν από τότε.

Η Μαρία διαφεντεύει την παραδοσιακή-ελληνική πλευρά της κουζίνας, ελέγχει μέρος του μενού στο Marias Restaurant και προτείνει γεύσεις που αξίζει να δοκιμάσετε.

 H Ευγενία αποτελεί την ψυχή της επιχείρησης και λειτουργεί, ως ο συνδετικός κρίκος του πελάτη με την κουζίνα. Αφουγκράζεται τις προτιμήσεις του, τον παροτρύνει να δοκιμάσει πρωτόγνωρες νοστιμιές, και διαμορφώνει με το οικείο και φιλικό ύφος της μία ζεστή ατμόσφαιρα που κάνει τον επισκέπτη να χαλαρώσει και να απολαύσει με όλες του τις αισθήσεις. 

Η Νικόλ μυήθηκε στα μυστικά της κουζίνας από μικρή ηλικία από τους γονείς της αλλά εξέλιξε το φυσικό της ταλέντο με την παρακολούθηση μιας σειράς μαθημάτων που της πρόσφεραν επιστημονική κατάρτιση και γνώση. Έτσι, στις δημιουργίες της, συνταίριαξε την οικογενειακή παράδοση, την έμπνευση, τη φαντασία και τη σύγχρονη τάση και αισθητική.

SquareSymbol

Το Marias Restaurant αποπνέει το ομαδικό οικογενειακό  δέσιμο και την αγάπη για το καλό φαγητό. Το παιχνίδι των γεύσεων έτσι όπως περνάει από τη μία γενιά στην άλλη αποτελεί μία εσωτερική υπόθεση της οικογένειας που ξέρει να την μοιράζεται με τον πελάτη με τον καλύτερο τρόπο.